Om fotograferingen

Det viktigste for meg er at du er fornøyd og at hele opplevelsen skal føles bra . Hvert oppdrag er forskjellig, både fordi barn (og vi voksne) er forskjellige, været spiller ikke alltid på vårt lag og årstidene varierer. Jeg har laget et studio hjemme for å ha gode muligheter hele året , så vi er ikke avhengige av finvær…

I tillegg til studioet har jeg også mange fine plasser rundt studioet og på gården hvor vi bor, elv, gamle veier, eng, skog og mye mer, så mulighetene er mange.

Selv har jeg brukt utallige timer opp gjennom i mitt nærområde, både ved Kilefjorden, gamle jernbanelinjen, Lauvåsheia.. Og du har sikkert gjort det samme i  ditt nærområdet og har derfor ideer om hvor det er fint å ta bilder. La oss derfor sammen finne ut hvor det er best å ta bilder i forhold til dine ønsker.

Ved fotografering i studio:
Her har jeg det varmt og godt så de helt små også skal trives. Som småbarnsmor selv har jeg selvfølgelig ordnet til både stellebord og ammeplass.
Jeg har flere bakgrunner og flere props (tilbehør), men ta selv med ting du ønsker å ha med på bilder (lekebil, bamse, luer, pledd…)

På Location:
Jeg tar med komplett lampekit så jeg kan ta bilde hvor det måtte være, har også strømaggregat, så kan ta bilder uavhengig av strømtilførsel.

Min tanke er å bruke god tid på fotograferingen så vi får gode bilder, spesielt når barn skal være med, mtp. Sovetid, amming, krangling og furting 🙂

Alle bildene blir tatt i raw-format, så jeg har muligheter til å redigere og endre i ettertid, for eksempel sort/hvitt, duse farger osv. Se eks. Galleri.

Er det noe du lurer på, ta kontakt!